Curs de instruire, Judetul Arad

În zilele 19-21 februarie 2010, în Tabăra de la Roşia Nouă a avut loc Cursul de instruire nivelul I al lucrătorilor cu copiii de la Şcoala Duminicală din Biserica Penticostală Pe Stâncă din Şoimoş, judeţul Arad. Am fost contactat de către Ewald Mihăescu, pastorul bisericii şi Mihăescu Emilian, responsabilul lucrării cu copiii din această biserică şi am dat curs acestei invitaţii. În data de 19.02.2010 seara, ne-am întâlnit la tabară şi s-a făcut deschiderea cursului. În 20.02.2010 a fost o zi plină de predare. În 21.02.2010 la programul de dimineaţă, împreună cu soţia am participat pentru a vedea cum lucrează învăţătorii la ambele grupe. La programul de seară s-au înmânat diplomele învăţătorilor care au participat la curs şi care au dat proba practică la grupe.
Am prezentat şi următoarele proiecte: Talantul în negoţ şi Picurul de miere zilnic (varianta de 1 an pentru învăţători cât şi pentru copii). Urmează ca învăţătorii locali să ajute la implementarea lor în biserica locală.
A fost un timp minunat de predare în mijlocul naturii, rupţi fiind de zgomotul oraşului şi de bâzâitul telefoanelor mobile.
Mulţumim tuturor participanţilor, conducerii bisericii şi gazdelor!

Familia Muică Samuel şi Daniela

One comment

  1. Guten Tag,
    Ich war im Jahr 1996 mit einem Euromission- Einsatz in Lipova bei Ewald Mihaescu, ich würde ihn gerne kontaktieren,
    Könnten sie mir bitte seine e-mail oder Telefonnummer geben.
    Herzlichen Dank und Gottes Segen

    Von Micha Rolli Schweiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top