Termeni si Conditii
 1. Conditii generale de utilizare
 2. Utilizarea site-ului www.scoaladuminicala.ro (denumit in continuare “site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul accesarii si utilizarii acestui site, utilizatorii sunt obligati sa accepte in totalitate termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.
 3. Prelucrarea datelor cu caracter personal
 4. Datele cu caracter personal colectate de catre www.scoaladuminicala.ro sunt folosite exclusive pentru serviciile de newsletter si cele de statistica. Datele colectate fac referire la nume, prenume, adresa de e-mail. www.scoaladuminicala.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate mai sus. Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:
  1. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  2. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi
 5. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului
 6. Materialele ce se gasesc pe site, se supun licentei Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Romania License , adica esti liber sa:

  partajezi cu altii — dreptul de a copia, distribui si transmite opera.

  In urmatoarele conditii:
  1. Atribuire — Trebuie sa atribui opera in maniera specificata de autor sau licentiator (dar sub nici o forma care ar sugera faptul ca acestia te-ar sustine sau ar aproba folosirea de catre tine a operei). Atribuirea se face prin specificarea sursei si a unui link catre site-ul www.scoaladuminicala.ro, dupa modelul: Sursa: www.scoaladuminicala.ro
  2. Necomercial — Nu poti folosi aceasta opera in scopuri comerciale.
  3. Fara Opere Derivate — Nu poti altera, transforma sau construi de la aceasta opera.
  Materialele si informatiile ce se gasesc pe site, sunt primite de la utilizatorii site-ului cu obligatia de a specifica sursa, autorul si/sau traducatorul. Fiind un site interconfesional, puteti gasi materiale referitoare la cultele aprobate prin legea 489/2006. www.scoaladuminicala.ro nu isi asuma raspunderea pentru incalcarea dreptului de auto al unui material publicat pe site, aceasta raspundere este asumata de catre upload-er. Prin upload-er se intelege utilizatorul care trimite administratorului site-ului un articol pentru publicare. www.scoaladuminicala.ro isi asuma dreptul de a nu publica articole care nu sunt considerate a fi in concordanta cu specificul site-ului sau nu indeplinesc criteriile de la punctul 4.
 7. Forma materialelor pentru publicat
  1. Sa fie scris in limba romana
  2. Sa corespunda gramatical limbii romane
  3. Sa aibe ca si nota numele autorului
  4. Daca sunt traduceri, sa aibe ca si nota numele traducatorului si dreptul de a traduce opera
  5. Daca materialele sunt arhivate, sa fie in format .zip sau .rar
  6. Imaginile sa fie in format .jpg, .png sau .gif
 8. Modificarea termenilor si a conditiilor
 9. www.scoaladuminicala.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.
Creative Commons License  Sub licenta Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0